Thursday, 13 November 2014

KOBOI TOWN MALAYSIA


Hapdet kali ini, ajet-ajet koboi town  sikit. Haa, jangan tak tahu ittew suka exaggerate sikit kadang-kadang kan? Hahaha, never mind that. Berkesempatan bergambar bila cuaca kering, tak hujan, pakai lelawa then keluar rumah. Sekarang ni, dah masuk bulan Nov-Dec kan, kebiasaannya dekat Pantai Timur ni musim hujan. So, kalau cuaca macam cun je, lily cepat-cepat siapkan diri plan on time nak keluar ambik gambar #OOTD kiki. 

Like you dont know me, description dekat INSTAGRAM pun dah cakap, I LOVE BLOGGING & I POST MY OOTD at ma blog. So, here am I. Writing something for you to read. I know, I know, I have been a bad blogger these days. What to do? Takde masa lah nak keluar, lagi-lagi asyik hujan je. Hujan pon takpela, best jugak, tak panas, mendung and sejuk je sepanjang hari.  

Background macam lawa je, haha ramai gak leave a comment dekat bawah gambar di instagram ittew. "Lily, ni dekat mana?" "Lily, cantiknya this place, mana ni"  so jawapannya adalah Pekan Kuala Besut, Terengganu. Tempat ni dekat je dengan kampung lily, like sebelah-sebelah je. Hee not that sebelah aje, tapi nak cakap yang tempat ni dekat lah. Before this, Lily pernah datang pekan ni, itu pun nak ke Jeti Pulau Perhentian je. My previous post kan, Pulau Perhentian ala-ala Day 1, Day 2, Day 3 tu. 


Me myself pun macam tak sangka tempat ni was so absolutely lawa to snap a photo. Perfect with the outfit of the day. Semua gambar yang disnap that day, lily suka. Freakin loveeeeeeee it. Thanks ma favourite photographer, Annuar Izwan. 

Gedik pose di Pekan Koboi, Malaysia. 


Monday, 3 November 2014

SKY IS BLUE

Lately, I kept capturing photos as the sky would be the background. 



   
Me so-naughty naughty gegirl.

 
Sejujurnya, aku suka dengan nature. Lagipun, my hometown dilingkungi dengan pantai, sawah padi, jeram. Maybe not so fashion updates this time, ambik gamba dress-up biasa-biasa je sebab dekat kampung kan. Orang kampung would definitely pandang pelik bila aku sauk skirt sahaja. Tu tak campur baju two layer kemeja plus kasut sneakers. Haha bila lah KELANTAN nak jadi so fashion-forward district ? Ada tempat lepak best sikit ? Aku tak akan rasa pelik bila hari tu kami plan nak photoshoot baju SOMETHINK sahaja. Otherwise, kau nak dress up cecantik pi bandar  pun dah kena jeling banyak kali. 

Waktu cuti ni, aku banyak lepaks dengan gegirls aku. Pi bundle, keluar makan once in a while.
Itu sahaja. And oh, tak dilupa juga driving class. I guess that is all for today, khamis nak ke GANU kita ah tak zabarnya makkkkkkkkk. 

Mkays, bye. 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...