Monday, 3 November 2014

SKY IS BLUE

Lately, I kept capturing photos as the sky would be the background. 



   
Me so-naughty naughty gegirl.

 
Sejujurnya, aku suka dengan nature. Lagipun, my hometown dilingkungi dengan pantai, sawah padi, jeram. Maybe not so fashion updates this time, ambik gamba dress-up biasa-biasa je sebab dekat kampung kan. Orang kampung would definitely pandang pelik bila aku sauk skirt sahaja. Tu tak campur baju two layer kemeja plus kasut sneakers. Haha bila lah KELANTAN nak jadi so fashion-forward district ? Ada tempat lepak best sikit ? Aku tak akan rasa pelik bila hari tu kami plan nak photoshoot baju SOMETHINK sahaja. Otherwise, kau nak dress up cecantik pi bandar  pun dah kena jeling banyak kali. 

Waktu cuti ni, aku banyak lepaks dengan gegirls aku. Pi bundle, keluar makan once in a while.
Itu sahaja. And oh, tak dilupa juga driving class. I guess that is all for today, khamis nak ke GANU kita ah tak zabarnya makkkkkkkkk. 

Mkays, bye. 






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...