Saturday, 11 April 2015

BERJAYA TIMES SQUARE SUITE




Ceritanya begini, sesudah sehari kahwin terus mengikut suami ke KL padahal cuti mid-semester masih berbaki seminggu. Katanya, ada job wedding tunang and nikah. So, lily ikut je takde apa planning pun nak berbulan madu ke, sebabnya masa terlalu singkat. Lagipun, kami masih ada satu majlis kesyukuran tak settle lagi. Lily pun jadi macam malas nak pushy sangat husband pergi bercuti. Selalunya cuti sekitar malaysia je tak pernah keluar negeri lagi. Wishlist 2015 macam banyak tapi disebabkan lily sendiri pun busy baru start semester satu di UIAM gombak as a degree student. Takkanlah nak buat banyak benda dalam satu masa kan? Sabarlah. Allah sayang hambanya yang bersabar.

Lepas kerja, hubby bawak bersantai ke hotel ni. Thank you, saya suka. Best series best! Pemandangan bandaraya KL yang busy tu pun dah cukup untuk saya. Saya tak harap lebih-lebih pun.

Berjaya Times Square Suite. Bilik bapak besar nak duduk seratus orang pun muat. Haha tak kelakar kayh, lily saja je. Mula-mula pakai tudung hitam pastu tukar merah pulak dah, saja nak match dengan sofa merah tu hehe. Bangun pagi dah disuruh ambik gambar, hehe jangan marah ek sayang bila lagi saya nak manfaatkan peluang ada suami photographer. Awak pun dah biasa ambik OOTD saya kan for the past 2 years ni?










Wednesday, 8 April 2015

BINTAGE VINTAGE

Sometimes, I find it quite intimidating when pairing your outfits with the different patterns.
The result came out amazing. Stripes and plaid plus another corak on that tudung lama belongs to my mother in law. She wanted to throw away that tudung but I insisted on want to have it and she just said yes. Because you know my hobbies on picking something which are cuter and of course, affordable. Haha, but not too affordable because I only got it for free. 
Vintage Bintage. Easy Peasy to match it with any kind of outfits. 
This shot was taking quite a month ago, and I forgot to make a blog post out of it. Not to mentioned it was only just for documentating things, le photo obviously because if anything happens to my lappy ever again, I would have my blog for a backup!










I love this tudung and that serene background!
  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...